Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrig



En kackerlacka

blickar upp från nedan


Ivrar från bordsben till stolsben


alla vill vi äta frukost




Fri vers av Nina Pollari
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-09 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Pollari
Nina Pollari