Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och det som finns mellan orden...det vackra nyanserna som glänser..och jag är du och du är jag...


Inga hinder

Du är min kappa då när
kvällsmörkret faller

Dansa med mig
i en stigande spiraldans
och virvla upp i det ljusa

Jag vilar
i gränsen mot natten
i skuggorna växer bilderna, de som
samlade sig i min famn över dagen

Luta dig ut
mot det fängslande
mot det som hänger i skuggan

Du är min stege
som ropar och lockar
min vandrare in allt djupare i skogen

Viska och sträck dig ut
in över stigar
in i skogen
och in i mina sökande ögon




Fri vers av Jastproject
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject