Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och lyssna till sången som Bob Dylan skrev


Dedicated to Mr Jones

Do you
Mr Jones

Vad var den sista tanke
som vidrörde hans
poetiska
fria musiksinne

Eller
fladdrade
bara besvikelserna
från livet förbi
som
löv i en höststorm

Var ljuset
från
lamporna
i poolen
det sista han såg
innan ett
helt annat ljus tog
vid

Du som
lyssnar på
lite annat
än rix fm
vet vad jag snackar
om

Själv
är
jag dock en allätare
men alger
och
rövslickare
håller jag
mig långt ifrån




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-09 21:48



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Alger är faktiskt inte så dumt, kan bota cancer!
Rödalg och knöltång!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan