Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensmått rastlös själ


hemlängtan

När hemma blir borta,
blir bäst bra.
När hemma är bäst,
blir borta bra.
Jag är hemma,
men ändå borta.

Hur säger man till sina föräldrar att man längtar hem, fast för dem bort?




Fri vers av sachie
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-04-09 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie