Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett uttryck för de negativa av monica g, inspirerte texten är något förlängd för att passa formatet


Kritik på en text (199)






jag vill ge
dig en (ena)
stående eloge för

att du formulerar
dig 'tur att
inte alla' när

de flesta nu
för tiden gör
det typiskt grammatiska

felet att skriva
eller säga 'alla
tycker inte om

glass', det värsta
är att jag
älskar glass och

god grammatik ungefär
lika mycket men
bara kan äta

mjukglass i rån
numera... vilket glädjer
mig eftersom det

är guarkärnemjöl i
all vanlig glass
nu för tiden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-04-09 23:44



Bookmark and Share


  Losnall
Blir väldigt förvirrad av din text. Är allmän förvirrad visserligen. Väldigt bra text.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP