Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Michaela Dutius inspirerte Det skulle egentligen stå 'trimma' och inte 'klippa', men jag ville inte anspela för mye på envar presumtiv läsares fantasi


Om våren...



...är livet likt

porlande bäckar!


Jag är så glad



jag ej bor i villa

samt slipper klippa


grannarnas häckar...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2009-04-10 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP