Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL HAVS



detta är hans vatten -

det hav där jag aldrig fått sörja
de vågor som vandrar bort
inte hit-

även tårarna är salta
blandar sig med askan
i den gröna urnan av papiermaché -
långsamt öppnar den sig
för havets strömmar -

där jag aldrig vågade sörja




Fri vers av vera gade VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-10 17:01

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rachel Roth
stark text som berör! om sorgen som uteblev och finns kvar...( i min läsning)
2009-04-10

    ej medlem längre
Tycker mycket om de här raderna med sina vattenbilder ...
2009-04-10

  Carola Zettergren
Enastående..mycket vacker och djupt berörande poesi!!!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP