Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ole´ senorita!

Ole´ senorita
så vild är din dans
du gungar på höften
publiken hamnar i trans
Din kjol har volanger
som fladdrar omkring
och i ena örat
bär du en ring

Så korpsvart är håret
din blick suggestiv
med ögon så mörka
som sjuder av liv
Man hör dina klackar
som slår mot parketten
medan formerna gungar
under korsetten

En kväll fylld av åtrå
av längtan så het
som får dig att glömma
en tung verklighet
Du trollbinder alla
som finns i publiken
nu äger du scenen
i din dans till musiken

Du blundar och drömmer
men ingen förstår
att hettan du visar
är minnen från igår
Din mjukhet i kroppen
får hjärtan att brinna
så Ole´senorita
- du härliga kvinna!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-04-10 19:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min barndomsdröm...

Härlig bild.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen