Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som förbytt!





Jag kysste hennes bröst

tills hon darrade av lust

I ett himmelskt rus

i sus & dus

vi tumlade

& hon mumlade:

Jag älskar dej...

Vi tog oss över livets kant

Kärlekslivet som mest sant

Jag kysste henne på magen

Vi älskade hela den dagen

Hon smekte & smekte min hud

& jag erfor Gud

Vi föddes på nytt

Livet blev som förbytt!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2009-04-10 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP