Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vegetarian

Du säger att du är vegetarian.
Ändå äter du upp mig innefrån...




Fri vers av Måndagsbarn
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-10 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måndagsbarn
Måndagsbarn