Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på många sätt och vis, men inte materielt


Rikedom

Jag tänkte en gång, att det jag hade var allt.
Men idag insåg jag, att det inte var en bråkdel,
av det jag har nu.




Fri vers av sachie
Läst 156 gånger
Publicerad 2009-04-10 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie