Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BlåkulleVals ( ändrad )






välsignad går vår blåkullevals


vi jublar för full hals


om konventioner vi


bryr oss inte alls!





månen gnyr


natten gryr


jag är yr



häxa från blåkulla


hon heter ulla


vill mej knulla



en annan häxa frida


hon ber att mej få rida


så att hon får sluta lida




en annan häxa är pang på´t


så otroligt kåt


faller nästan i gråt




varför denna besatthet att sexa!


sa jag till varenda häxa

( kände kuken växa... )


lärde dom en läxa




jag förstår hur det känns


men låt oss endast vara vänns


oj vad det bränns!




våra själar andas gud


när vi lyssnar på


kärleksnaturens alla ljud


& smeker varandras hud...




natten är fylld av magi


& av glädje av lekfull espri


bättre kan det inte bli.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-04-11 01:18



Bookmark and Share


  greajt
hihi kul rim
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP