Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna för en tid sedan, till en kär vän som hade det mycket svårt...han satt på Ölandsbron en natt, beredd att hoppa - bort från livet...


Till en kär vän som har det svårt




Skulle vilja smycka
din värld med bara rosor
be ångesten och smärtan
att inte störa mer
för du är värd nåt bättre
än sorgens salta tårar
vill färga all din himmel
så att du glädjen ser

Önskar att jag kunde
få dig att sjunga sånger
där kärleken till livet
finns med i varje ton
men du det stundar dagar
där du ska le och skratta
och där du ser mot molnen
med glädje inifrån




Fri vers av Junitvillingen
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-04-11 17:56



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å så fint!
2009-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är ju allt det där jättefina som man önskar dem man verkligen tycker mycket om.
2009-04-11

  Junia VIP
Vackert! Applåd
2009-04-11

  Suzy med punkterna
Vackra toner till vänskapen och livet
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen