Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till kamp men aldrig utan dig

och när
mitt hjärta
gråter

då flyter en
del
av mitt
blod
i
ditt

jag torkar
dina
tårar
med kött
och blod

jag skulle
kunna
döda
för din skull

men aldrig
offra mitt
liv
för
att vara
utan dig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-04-11 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan