Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WWW.SERP.NU / Tehran, Iran, the post election violence, June 2009.


JAG VILL ATT FOLK SKA SE VÄRLDEN MED MINA ÖGON

Världen i mina ögon

Är en underbar värld

En värld som är värd att leva 

En värld som är värd att bli älskad

Världen i mina ögon

Är en vacker värld

Som är sårad och blöder

Världen i mina ögon

Är en värld som brinner

Som håller på att bli

Stupad på människans dumhet

En värld i behov av vård och vördnad

En värld där vi sårar varandra

Där vi dödar varandra

Se världen med mina ögon

En underbar värld som vi

Håller på att förstöra

Synd att så vilda vi är

Världen i mina ögon

Är en underbar värld

En värld som är värd att leva i

En värld som är värd att bli älskad i

 

Jag vill att folk ska se världen

Med mina ögon

Och tänka efter

 

 

 




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 661 gånger
Publicerad 2009-04-12 10:49



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Håller fullständigt med!
2009-07-12

  Only_Theresa
Den här texten är väldigt bra..
Jag kan säga att jag ser världen med dina ögon. :)
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP