Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väx i växtriket

Siktar in
mig

bättre tider

Skjuter
inte upp
olagliga substanser

Lastar
vagnen
med
rosor
till
kärlekstörstande
änkor

Värmen
kommer
in från
alla sorters olika
håll

Någon skriker
och det
är av glädje

Tårar
kan vattna
blommor
ochså




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-12 16:23



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Har läst några dikter nu, tycker om din stil. Varm stämning och överraskande ordval ibland. Nyfiken på flera dikter av dig!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan