Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg

Klockan tickar ljudlöst
tiden går spårlöst förbi
henns hjärta slår ännu
- fast han inte är kvar

Tomhet på kvällen
sömnbrist om natten
hennes tårar trillar ännu
- för han är inte kvar

Dagen som sakta gryr
våren som nalkas
hennes apati lever ännu
- då han inte är kvar

Smärtsamt medveten
om hans kärlek till en annan
hennes åtrå finns ännu
- men hans är inte kvar


... varken idag...
... i morgon...
... eller nån annan dag...





Fri vers av AjBi
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-12 17:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet.....starka känslor..
2009-07-19

    Bodil Sandberg
Enormt vacker vemodsdikt ur kärlekens rum!!!
2009-05-03

  Vinkelns
Både sveket och saknaden, det är tungt. Bra fångat men ledsamt.
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi