Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stormen



Efter stormen
kommer lugnet

när vi ligger där
tätt intill varandra

mitt huvud på din arm
dina läppar
mot min kind

brickan dukad
med the´och smörgåsar
och i mitten

en röd ros




Fri vers av Junitvillingen
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-04-12 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Passerat stadium för min del.
2009-04-13

  Suzy med punkterna
Kärlek
2009-04-12

  Eaglemountains VIP
Så romantiskt skrivet .....
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen