Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsbringaren är i kras

Lyssna på
mig nu

Inga ord
är
synliga

Pass
kan ta dig in i ett
land
men du är alltid
en främling
i en ny kropp

Saxen
är
ett med klippet

Du är
ett
vitt
papper




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 253 gånger
Publicerad 2009-04-12 18:56



Bookmark and Share


  stella
Nu ser jag hotet oxå...
2009-04-17

  stella
Viktigt samtal med tom partner...:)Snygg titel oxå!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan