Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd dig om

Du kan inte läsa hennes tankar.
Hon vet det.
Om du kunde skulle du inte vara tyst.
Du skulle öppna dig.
Du skulle säga som det var och inte bara gå.
Gå din väg utan att säga ett ord.
Inte vända dig om och bara gå.

Se henne där hon står!
Hon väntar!
Hon väntar varje dag!
Hon väntar tills du kommer tillbaka!
Det finns ingen begränsad tid!
Hon väntar i all evighet...




Fri vers av Maria Brander
Läst 580 gånger
Publicerad 2005-09-15 19:22



Bookmark and Share


  Freeman
"om du kunde, skulle du inte vara tyst"
Tänk om vi alla kunde...vilken värld vi skulle leva i, så många som skulle våga öppna sig, för det skulle inte finnas något att dölja mer.
Hoppas att dina ord kunde...
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Brander
Maria Brander