Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara...



Håller du om mig

när skymningen sänker sig

- bara som vänner...?




Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-04-12 22:25



Bookmark and Share


  Pia S
Fin på ett stillsamt och lite vemodigt sätt :)
2009-04-14

  Lejonhjärtas poesi
Vackert så!
2009-04-13

  Jaseph
Öppet och vackert. En riktigt snygg haiku!
2009-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på Bruce Springsteens "Human Touch".
Och ja, jag skulle gärna...
2009-04-13

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert .......
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen