Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Det är vår igen.
Så lätt att älska
Det är vår igen.
Så svårt att älska.

Men jag gör det.
Igen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-04-13 13:19



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
Fint!
2009-04-13

    Melona
ja.
2009-04-13

  Mygg
Ja, då vågar vi! Våren gör oss modiga. Härlig och klurig text!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol