Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde spränga ångesten

Om jag kunde spränga ångesten
och se berget smulas sönder
som småsten segnar ner
likt vinterns flingor
för att tyna bort
Om jag kunde
så skulle jag ändå inte
eftersom jag då skulle kämpa hela livet
med att renovera och återuppbygga det där höga





Fri vers av Tina-sol
Läst 192 gånger
Publicerad 2009-04-13 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sällsynt skarpsinnig beskrivning av vårt behov av (paradoxalt nog)- ångestens närvaro- tänker jag och Applåderar!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol