Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild av en man jag aldrig mött (Han kom till mig i fantasin)

Han är en sån där BBQ man
som grillar med barnen
året runt

visar tekniken med både galler, grillvante
och hemliga kryddblandningar

Han är en sån där man som gärna öppnar en ölburk
med tänderna
och låter sin fru kyssa undan ölmustaschen sen

Han lägger en hand över hennes ögon och serverar henne
ett glas rött
som en överraskning
innan solen gått ner
och det är dags att gå in

Han är inte en sån man som plockar fram gitarren
men det händer att deras ögon möts över hans skrivblock
där hans pulserande handrygg skymmer hemligheter

och hans läppar tankfullt smakar pennan
tills de viskar henne i nattens mörker




Fri vers av Tina-sol
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-13 16:42



Bookmark and Share


  Alfie M
där hans pulserande handrygg skymmer hemligheter


Vilken fullträff! Den raden har följt mig hela kvällen!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol