Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tugga mat föds på nytt

Om det är svårt att säga
men lätt att handla
varför tvekar man då ?

Om man
är stor i käften men liten i orden
då bör man nog
täppa till
och tugga mat istället

Om du vill ge
men ej har pengar
ge då av dig själv
än finns behov av vänliga
människor

Om du har tid
men ändå stressar
begrav din klocka
och
föds på nytt

Dopet
är
dag 0




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1684 gånger
Publicerad 2005-09-15 22:06



Bookmark and Share


  Missi VIP
aah! Gillade de härliga meningarna
"Om man är stor i käften men liten i orden
då bör man nog
täppa till
och tugga mat istället"

och

"Om du har tid
men ändå stressar
begrav din klocka
och föds på nytt".

Jag håller verkligen med!
Brabrabra!
2005-09-16

    ej medlem längre
gillar den här.. även om det du säger inte är något nytt och har sagts i olika former många gånger ( men va fan kärleksdikter av olika slag finns det miljoner av) så tycker jag att denna riktigt snyggt upplagd.
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan