Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som den ljuvaste symfoni

Bland alla modedockor
står hon där
den enkla
vingklippta lilla fågeln
hon
som saknar silikonläppar
lösögonfransar
och botoxkinder

hon tror sig veta
att hon inte
har någon chans
hon
den oansenliga
lilla sparven
med ögon
djupa som brunnar

Men det är henne
just henne
som han ser
hur hon lyser som solen
mitt i högen av
konstgjorda
plastprodukter

när hon ler
öppnar sig världen
och hennes skratt klingar
som den
ljuvaste symfoni

Med rörelser
mjuka och graciösa
dansar hon
in i hans liv
och mörkret har
plötsligt
förvandlats till ljus

men utan att hon ännu
är medveten
om det
har hon precis
förändrat både hans liv

och sitt eget...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-04-13 22:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Never mind the botox!

Så skönt med en äkta tjej som inte är plastisk och artificiell!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen