Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt innersta rum

Det finns ett rum
djupt därinne
som bara jag själv
har nyckeln till
dit går jag ibland
för att minnas
och andas i lugn och ro

Där sparar jag
dyra skatter
små guldkorn att
plocka fram
när livet ibland
känns motigt
ger dessa mig hopp
och tro

Därinne har jag
mitt andrum
där tankar jag energi
där fäller jag
även tårar
och ler i min ensamhet

Mitt innersta rum
är min räddning
min glädje
mitt livselixir
och nyckeln till det
den får ingen
det är blott
min hemlighet




Fri vers av Junitvillingen
Läst 254 gånger
Publicerad 2009-04-13 22:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Det rummet är min överlevnad.....bra skrivet.
2009-04-15

  ~Leonardo~
Ljuvt...det är skönt att det finns sådana rum...och att man kan skapa dom...
2009-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Som en oas.
2009-04-14

  Yrre VIP
Underbart med rum, jag har också ett men det är mörkt ;)
Härlig text!
2009-04-14

    sunnanvind
Härligt..underbart och innerligt!
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen