Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avskyr dig

varför tar du dem jag älskar mest
varför ska jag vara den som lyser i mörkret bäst

varför svärtar du där du går
och skär i mitt hjärta så enormt djupa sår

jag gråter av ilska vrede och sorg
men jag tar mig inte igenom din borg

jag älskar dig så enormt djupt
du i mig bara sticker ett spjut

å snälla bror låt bli att ta en sup till
kärleken bara den bästa dig vill

jag hatar dig så

Kung alkohol.




Övriga genrer av ellali
Läst 310 gånger
Publicerad 2009-04-14 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali