Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över

bubblan brister till slut
och du
prioriterar bort mig
som ett fritidsintresse
du blivit påtvingad som barn
dina ögon
har aldrig varit så kalla
du ber om ursäkt
för din icke kärlek
jag ler
mitt i all denna
förtvivlan
dina ögon har aldrig
varit så
hårda
Blunda!
jag vänder mig bort
från dej
bort från allt
vi haft
bort från det
som kunde bli




Fri vers av lokisen
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-04-14 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lokisen