Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då flitens lampa lyser, lyser även det tappade ansiktet ibland upp scenen


Myran i poeten






Konsten att göra bort sig
är ännu inte helt utbredd

har ännu inte
sett någon begränsning

har ännu inte intagit sin plats
vid horisontens skira rand

själv har jag tagit på mig manteln
för att söka dra mitt strå till stacken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-04-15 12:14



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
:D Tack för läsningen:D

*applåder*
*bokmärkes*
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP