Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pengar är långtifrån allt, men apropå vårtecken..;-)


Vårglädje...

...kan vara
att i den snöfria dikesrenen
få syn på en tusenlapp
lämna in den
till polisen
utan att ägaren
efterlyser den

...och VIPS,
som i ett trollslag
är den MIN

...vad säger du
om att bli bjuden
på en brakmiddag?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-04-15 13:03



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tack så mycket!
2009-04-16

  Roula O
åh så sött...fin text man ler av...
2009-04-15

    Ken Cassel
*Ler sött*

Kramar
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen