Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friheten att få sakna

Friheten att få springa över en grön äng
Friheten att inte behöva göra det
Att få gå precis dit du vill
Att få göra precis det just du vill
Var det du fick

Friheten att få slippa
Friheten att få sakna
Att få sakna något jag vet aldrig återvänder
Att få undra och aldrig få något svar
Var det som lämnades åt mig

Det var det vi fick ut av den dagen
Du försvann och jag undrade vart
Du fick kanske det du ville och jag undrade vad det var
Du fick kanske en frihet, vem vet
Jag kommer aldrig få ett svar
Du fick kanske ett nytt liv som jag aldrig kan missunna dig
Jag skulle aldrig byta ut den tid vi hade mot något annat
För just den stunden vi hade kommer jag alltid att sakna

Att få se in i dina djupt bruna ögon och få tillbaka den ovillkorliga kärlek
En kärlek som bara fanns där och då
En kärlek jag aldrig kommer glömma
något jag alltid kommer sakna

Jag hoppas att det är så
Att du faktiskt står där på den grönaste av ängar och
att du fått den frihet du aldrig kunnat drömma om.

För det är allt jag önskar dig
allt jag längtar efter är ett svar
Ett svar om att du trivs med den friheten
Ett svar jag aldrig kommer få
Ett svar om friheten är något man ska söka upp?
Om det är värt att leta efter.
Ett svar från dig är allt jag begär

Ett svar om friheten.




Övriga genrer av missförstå mig fel
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-04-21 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missförstå mig fel