Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdiamanter



Små stänk av
droppar från himlen
gnistrar som pärlor
på frostiga blad

Små lysande diamanter
vilken skimrande
vacker kaskad!

Förundras av
lövverkets färger
medan solstrålar
letar sig fram

då gnistrar alla små pärlor
som om skogen
nästan brann!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 21:11



Bookmark and Share


  aol
underbart vacker poesi vännen,
2012-09-15

    ej medlem längre
Hösten är min tid så dikten passar som hand i handske. Är du säker på att du inte har skräddarsytt den bara för mig? Favorit.
2009-04-16

  Eaglemountains VIP
Underbart vacker, denna bokmärker jag!
2009-04-16

  Yrre VIP
Härlig!!!
2009-04-16

  agneta pichler
vackert.. bokmärke blir det så klart
2009-04-15

  Larz Gustafsson VIP
En mycket fin oktoberdikt.
2009-04-15

  Roula O
otroligt vackert...det blir ett bokmärke... :)
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen