Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kör försiktigt

Jag hoppas att inte mina ben bryts

När du kör över mig

För jag måste gå

Tillbaks till dig




Övriga genrer av Siaren
Läst 308 gånger
Publicerad 2009-04-15 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siaren