Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalt och sväljt

kärleken suger
och det är jag som som sväljer

jag kräks av smaken
mår illa, vill bort

vill inte ha det i mig
vill inte ha värmen från dina ord
vill inte ha dem i min mun

men illa nog så får jag de
jag spyr, gråter och blir blek

för nu, är det i mig
för nu, kommer det aldrig bort
det ligger kvar och svider

vad gör jag? jag slickar mig om munnen
och ber om mer..

mer




Övriga genrer av Heartscene
Läst 411 gånger
Publicerad 2009-04-16 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heartscene
Heartscene