Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Best start, broken hearts

kärlek är en sak som river å väsnas
men på något sätt gillar jag såren
dom påminer mej om att jag finns
för det är du som plåstrar om dom




Fri vers av Heartscene
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 03:23



Bookmark and Share


  Eutanasi
Trots att det är så få ord, säger den en hel del.
Väldigt klurigt och bra.
2008-03-03

  *Camilla*
Jätte fin innebörd
men du borde tänka på hur du kastar om orden.
lek lite med dom och få dom levande

använd tex. krusivt och fetstilat
och använd mellanrum med mera
annars var det jätte fint! :)
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Heartscene
Heartscene