Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesförlusten ingen glömmer

jag är rädd att fastna i minnen
istället för att göra nya
rädd för att leva i dåtid
med nutid som en dröm
men mest är jag rädd att aldrig få ha
mer än ett minne kvar av dej




Fri vers av Heartscene
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-08 00:47



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Du kan skriva!
En stark text,
med tänkvärda rader!
Och en fyndig rubrik
Duktigt poetat(!)

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-08

  camillala
den här var bra
väldigt tilltalande
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Heartscene
Heartscene