Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där stormen...

Den där stormen…
den var starkare
än vi hade kunnat
drömma om

så nu ser vi till
att det ska storma

ofta, ofta

ja det får gärna
blåsa upp till
orkan

inget kan vara sannare
än orkanvindar

tillsammans

med

dig




Fri vers av Junitvillingen
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-04-16 10:19



Bookmark and Share


  Roula O
vackert och kärleksfullt skrivet...
2009-04-16

    Jnåt
i sanning vacker text, leve stormen!
2009-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Rent hus.
Vårstädning.
Allt damm blåser ut.
Friska fläktar.
2009-04-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Touch of an angel!

Ja, den yr, den yr som virvelvindar (för att travestera min egen dikt) Hälsar Fredrik
2009-04-16

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert, mycket starkt, mycket kärleksfullt
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen