Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När våren kom...

Het är din blick
när du närmar dig
mina drömmar

drömmar
som också
är dina

lustfyllt
smeker du mig
med ögonen

värmer min själ
som varit frusen
alldeles
för länge

mitt huvud
på din arm
dina händer
som letar sig
fram

vi har båda
varit slumrande
drömmande
sovande

men våren kom
och med den

värmen
åtrån
glädjen

och tillsammans
möter vi nu

kärleken...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-04-16 11:04



Bookmark and Share


  Roula O
ljuvliga rader...njuter av att läsa dem :)
2009-04-16

  Sturesdotter
Ljuvliga rader!
2009-04-16

  Peter Jr Eriksson
Mkt fiint ! ....vill också skriva så ;)
2009-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Önskar att någon skulle njuta av mina ögonsmekningar.
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen