Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlycka

Daggvått gräs
tar plats mellan
mina tår
- min sommarlycka




Fri vers av Junitvillingen
Läst 237 gånger
Publicerad 2009-04-16 16:04



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Och jag som tyckte att det stod, mellan mina lår
Vilken tur att jag hade fel där
*Ler sött*
Kunde inte låta bli att kommentera det
Vänskapligt menat
:))

Kramar i massor!!!!
He he
2009-04-16

  Sturesdotter
Och min - samt ibland får man en lycka till; som en ny skrivarvän!
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen