Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är du så lång..?

Du är så lång
och
så långt borta
varför är du där
och inte här
varför kom du
in i mitt liv
så sent
varför inte
DÅ?
Hur skulle
det varit
om vi mötts
i en annan tid
på en
annan plats
eller
i alla fall
förut?
Det slår gnistor
om alla
våra möten
våra hjärtan
slår i takt
så högt
att alla runtomkring
kan höra
Luften
är så laddad
att man kan skära
i den
blodet pulserar
våra kroppar
vibrerar
skrattet finns där
glädjen
nyfikenheten
och samhörigheten
På varsitt håll
längtar vi
saknar och drömmer
men vi är båda fast
och vill inte
göra någon illa
därför har vi inte
gått över gränsen
Men hur länge
står vi ut
med att vara nära
med att vara kära
och
varför är du
så lång
och så långt borta..?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-04-16 17:46



Bookmark and Share


  Roula O
fin text som berör...
2009-04-16

  Sturesdotter
Åhhhh, bitterljuvt!

Långa långa avstånd, men nära tankar
2009-04-16

    Ken Cassel
Jag tänkte säga något dumt där men biter mig i tungan
Snuskig fantasi antar jag
Varför är du så lång .........

Kan inte mer än att le sött ....

Kramar i massor
Du har gjort min kväll
Tycker om dig, min vän ...
2009-04-16

  Stefan Höglund
Ett evighets-frågeställande som när man var barn och gick hem från skolan gåendes på speciella gatstenar i hopp om att på så sätt få tur och den snyggaste tjejen skulle bli kär i en.
2009-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Känner till den geografiska komplikationsproblematiken.
Min fru var i Afrika...Jag var här...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen