Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag samlade på solkatter

Jag samlade på solkatter
och inbillade mig att jag funnit
en genväg till lycka.

Jag plockade blommor utan skönhetsfel
och lät dem symbolisera
den jag försökte vara.

Jag samlade på fysikaliska lagar
och decimaler på pi.
Låtsades att den kunskapen gav mitt liv en mening.



Men jag försökte i alla fall



Nu sväljer jag mörkret i tablettform
för att det är så mycket lättare
att bara ge upp.

Jag övar på konsten att falla så att ingen ser,
skär sönder mig i smyg och
ler.






Fri vers av Anafenza
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-16 19:10



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Solkatter och gyllene snittet i kottar mm är de billigaste AHA upplevelser man som barn kan ha

skippa pillren
om de inte är 100% nödvändiga

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-18

    sårosa
underbar

den gör ont som ...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza