Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever du dina drömmar som du sa?

Lever du dina drömmar som du sa

De du skrev på min rygg
strax efter vi älskat
strax före allt
Innan vi steg upp

Lever du dina drömmar som du sa
Jag vårdar dem än
bakom mitt BH:band




Fri vers av Tina-sol
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-04-16 19:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Otroligt vackert skrivet
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol