Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår bra - Blundar jag ser ni mig inte

Jag mår bra
Ångesten äter min själ
Men det är okej

Det är inget som är fel
Såren kliar från igårkväll
Men det gör inget

Jag gråter inte
Tårarna faller
Men jag gråter inte

Jag mår finemang
Jag försvinner imorrn
Men det är bra

Ser ni lögnerna
Lögnerna jag säger

Blundar jag så ser ni mig inte
Önskar jag mig till en annan plats
Är jag där

Vill jag inte finnas
Slutar jag andas
För en liten stund




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 313 gånger
Publicerad 2009-04-16 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös