Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunnanvind

Små barns händer
möts
i sommarsolen
lätta fötters spring
på blomsterprydd
äng
Rester av glass
på fnittriga läppar
hår som blåser
i sunnanvind

Fångar
såpbubblor
medan humlorna
surrar
känner hur gräset
kittlar små tår
Sommarvisor
av barnaröster
skrattgropar formas
i sommarlen
kind...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 251 gånger
Publicerad 2009-04-16 20:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
o så fint bild och text harmonierar..underbar poesi!!!

tack för kärt bokmärke
2009-04-20

  Mats Henricson
Ljuvlig Solskenshistoria !
2009-04-17

  Silverstjärnan
Applåd för denna söta
2009-04-17

  Roula O
en jättefin sommardikt...gillas!
2009-04-16

  Sturesdotter
Känns som sommarlovshyllning!
Fin!
2009-04-16

  Larz Gustafsson VIP
En vacker sommardikt.
Vill minnas mina somrar så. Sextiotal, sjuttiotal...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen