Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en våg

Livet är en våg
som väger fram och tillbaka
Vilket vill jag vinna
vad måste jag försaka?
Livet är ett timglas
som äger all min tid
mot denna lilla klocka
för jag bitter strid
Som om någon hörde
ropar jag inuti
"Kom och förlös min längtan
innan allt går mig förbi!"




Fri vers av AnnaChristine
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaChristine