Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar aldrig någon roll

Jag var en vindpust i ditt liv.

Hon slutade bygga hus i trä
och murade en tillvaro.

Det spelar ingen roll.
Det spelar aldrig någon roll.
En vindpust drar förbi...

Du fick träden att falla.
Hon reste dem igen.

Du var vargen som blåste mot de tre små grisarnas fönster.
Visst minns du sagan?
Det största svinet var jag.
En vindpust...

Hon tänder stearinljus om kvällen
och jag blåser ut dem innan jag somnar

en vindpust



inget mer




Fri vers av Tina-sol
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol