Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste gå!

Vi håller handen i biomörkret
men då du blir gripen av filmen
smyger jag ut

vill inte förstöra din upplevelse
eller så är jag feg




Fri vers av Tina-sol
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du missade sången de spelar när filmen är slut...?
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol