Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek om kärlek

Vår lek
en mycket
kär lek

vår kärlek
inte bara en

vårlek




Fri vers av Junitvillingen
Läst 294 gånger
Publicerad 2009-04-16 23:21



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härlig ordlek om Det Finaste Som Finns !
2009-04-17

  Eaglemountains VIP
Mycket bra!

Kärleken kan spira och uppstå på våren, eller den där vårkärleken som kommer varje år, men KÄRLEK ska VARA länge
och inte bara vara en vårlek. Oj, här leker jag med orden själv!

Kort och gott: Fyndigt och bra formulerat av DIG!
2009-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Fyndigt och snitsigt.
2009-04-17

  greajt
hihi, gullig
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen