Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränd

Fly nu inte
när du äntligen
kommit
mitt hjärta är ju
ditt
jag är inte
som de
andra
våga tro
så ska du se
att den kärlek
jag har att
ge
är både äkta
ren och sann
så om du
verkligen älskar
våga då
andas
älska
förenas

tillsammans

med

mig…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:09



Bookmark and Share


  Roula O
vackert och enkelt skrivet...gillas!
2009-04-17

  Sturesdotter
Bevekande och ärlig
2009-04-17

  Larz Gustafsson VIP
"Och gråten är min när du gråter..."
2009-04-17

  Silverstjärnan
vacker kärleksbekräftelse
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen